Novosti

Opatija dobila još jedan hotel s halal certificiranim uslugama

11.03.2017

OPATIJA BOGATIJA ZA JOŠ JEDAN HOTEL S HALAL CERTIFICIRANIM USLUGAMA U SUSTAV HALAL KVALITETE I "HALAL FRIENDLY" DESTINACIJEUŠAO I HOTEL "GRAND HOTEL ADRIATIC"

Ožujak 8,
IMG_3105

Jadranski dragulj i zasigurno jedna od najposjećenijih destinacija Republike Hrvatske, prelijepa Opatija, proširila je svoju halal ponudu s još jednim hotelom s halal certificiranim uslugama. Naime, danas je potvrdu o ispunjavanju halal standarda i dozvolu za dobivanje statusa halal ugostiteljskog objekta dobio hotel Grand Hotel Adriatic smješten u oazi ove jadranske ljepote. Tako je Opatija doista postala “Halal Friendly” destinacija bogatog, pouzdanog i provjerenog sadržaja.

Grand-hotel-Adriatic-Opatija-22

Grand-hotel-Adriatic-Opatija-22

Svečano uručenje certifikata halal kvalitete hotelu Grand Hotel Adriatic od strane Centra za certificiranje halal kvalitete u Republici Hrvatskoj upriličeno je u prostorijama hotela u Opatiji. Certifikat halal kvalitete gosp. Radovanu Laziću, voditelju odjela hrane i pića uručio je izaslanik muftije, glavni imam riječki, gosp. Hajrudin ef. Mujkanović, rekavši: „Ovim činom Grand Hotel Adriatic učinio je značajan i suvremen iskorak u prilagodbi kvalitete usluga i tako obogatio primorsko-goransku županiju.“. Time, od dana, 7. ožujka 2017. godine hotel Grand Hotel Adriatic pruža usluge po halal normama i standardima. Ispred Centra za certificiranje halal kvalitete svečanosti su nazočili gosp. Nedim Omerović, voditelj odjela za edukaciju i gosp. Muhamed Mandžić, voditelj odjela za certificiranje i turizam.

g. Radovan Lazić, voditelj hrane i pića, Grand hotel Adriatic Opatija

g. Radovan Lazić, voditelj hrane i pića, Grand hotel Adriatic Opatija

Grand Hotel Adriatic se, prema riječima gosp. Lazića, odlučio za halal certificiranje svojih usluga i sadržaja zbog stalnih upita gostiju s halal tržišta koji su zainteresirani konzumirati usluge hotela ukoliko one ispunjavaju halal norme i imaju halal standard.

Povećanje halal smještajnih kapaciteta ove turističke destinacije pokazuju prepoznatu priliku najbržeg rastućeg tržišta na svijetu kakvo je halal tržište. Halal certificirani hoteli u Opatiji jedni su od najluksuznijih i najbolje opremljenih hotela kako u Opatiji tako i u regiji. Grand Hotel Adriatic jedan je od tri hotela ovakvog prestižnog statusa čime ne samo da je kreirao diferencijalnu prednost u odnosu na druge uslužne poduzetnike nego je doprinio i ostvarivanju diferencijalne prednosti turizma grada Opatije i primorsko-goranske županije. Povećanje broja halal certificiranih hotela i restorana u Hrvatskoj obogaćuje turističku ponudu ujedno je promovirajući kao halal prijateljsku destinaciju (Halal Friendly Destination).

Grand-hotel-Adriatic-Opatija-25

Grand-hotel-Adriatic-Opatija-25

H.M.

TOK GRADNJE IC-a

Islamski centar Rijeka

14.05.2013

 

 

 

Opsirnije

Donacije

Svojom donacijom možete postati VAKIFI

Islamskog kulturnog centra u Rijeci

na čemu ćemo Vam biti neizmjerno zahvalni:

Za uplate u R Hrvatskoj:

Svrha uplate: Izgradnja IKC-a Rijeka

IBAN: HR74 2340009-1410120392

Poziv na broj: 25308 - 100

OIB 38190246619

Za uplate izvan R Hrvatske  Payment outside Croatia:

IBAN:HR74 2340 0091 4101 2039 2

Privredna banaka Zagreb d.d.   10 000 Zagreb, Račkoga6, Croatia

SWIFT CODE PBZGHR2X 

Svrha plaćanja: Donacija za izgradnju IKC-a u Rijeci

Osnov naplate: 636 pomoć i poklon

Kontakt

Naziv: Medžlis Islamske zajednice Rijeka

Sjediste: Islamski centar Rijeka

Adresa: Ante Mandica 50, 51000 Rijeka

Telefon: 00 385 51 317 059

Fax: 00 385 51 212 833

E-mail: mizrijeka1@gmail.com 

Web: www.medzlis-rijeka.org