Akcija prikupljanja pomoći za unesrećene na popalavljenim područjima Bosne i Hercegovine i R Hrvatske

Islamski centar rijeka mala

Akcija prikupljanja pomoći za unesrećene na poplavljenim područjima Bosne i Hercegovine i Hrvatske

ic_hrg_36

Medžlis Islamske zajednice Rijeka je pokrenula akciju prikupljanja novčane pomoći za unesrećene na poplavljenim područjima Bosne i Hrecegovine i R Hrvatske. Novčane priloge možete uplatiti u Islamskom centru Rijeka, Ante Mandića 50,  svakim danom od 09:00 do jacije namaza u uredu MIZ Rijeka ili na porti Islamskog centra. Svoje donacije u hrani, odjeći i drugim potrepštinama možete dostaviti u MDD Merhamet na adresi Vodovodna 6, svakim danom od 09:00 sati. Zahvaljujemo se svima koji na bilo koji način pomognu akciju za unesrećene na poplavljenim područjima.

Svi koji se žele uključiti u akciju mogu to učiniti i uplatom donacije na broj žiro računa Mešihata Islamske zajednice u Hrvatskoj sa naznakom „Za unesrećene u poplavama“

MEŠIHAT ISLAMSKE ZAJEDNICE

Tomašičeva 12,10000 ZAGREB,  CROATIA

 PRIVREDNA BANKA ZAGREB

  RAČKOGA 6, 10000 ZAGREB-CROATIA

  Broj računa: HR22 2340 0091 1000 8546 6

  SWIFT code PBZGHR2X

Odlukom predsjednika Mešihata Islamske zajednice u Hrvatskoj muftije dr. Aziz ef. Hasanovića izdan je naputak svim glavnim imamima da u petak 16.05.2014.g. u Medžlisima organiziraju sergije- sakupljanje dobrovoljnih priloga do daljnjeg kako bi se ista proslijedila unasrećenim u Bosni i Hercegovini.

Cilj akcije je da se prikupljena sredstva u što kraće vremenskom roku proslijede onima kojima je pomoć potrebna.

Odazovimo se akciji i pomozimo one kojima ta pomoć sad najpotrebnija.

H.M.