Delegacija MIZ Rijeka posjetila Općinu Tešanj

U četvrtak, 16.09.2010.g. delegacija MIZ Rijeka, u sastavu glavni imam, Hajrudin ef. Mujkanović i predsjednik MIZ Rijeka, h. Mujo Isić, poslije nazočnosti na svečanosti 40. obljetnice “Preporoda”, održane u amfiteatru Fakulteta islamskih nauka u Sarajevu, te nakon sastanaka sa nekoliko poduzetnika u Sarajevu, razgovarajući o Islamskom kulturnom centru u Rijeci,   u povratku za Rijeku službeno su posjetili MIZ i Općinu Tešanj.

teŠanj_op_1U Tešnju su nakon kratke posjete MIZ posjetili i načelnika općine Tešanj, i tom prilikom informirali Načelnika, gosp. Šišića o aktivnostima o izgradnji IKC-a u Rijeci, čiji je vakif utemeljitelj i Općina. Nakon polusatnog razgovora sa načelnikom i glavnim imamom, predsjednik MIZ Rijeka, načelniku Šišiću u ime IOM Rijeka uručio je viakufnamu, drugoj Općini po redu koja  je postala vakif utemeljitelj IKC-a u Rijeci. Predsjednik i glavni imam MIZ Rijeka su se zahvalili MIZ i Općini Tešanj na trudu i angažmanu oko povijsnog projekta izgradnje Islamskog kulturnog centra u Rijeci.
teŠanj_op_2Nakon službenog dijela upriličen je zajednički ručak, a delegacija MIZ Rijeka zrazila je želju da načelnik općine Tešanj zajedno sa MIZ Tešanj službeno posjeti MIZ Rijeku i gradonačelnika Rijeke u cilju međusobne suradnje dva grada i dvaju Medžlisa.

teŠanj_op_3

 

 

 

 

 

 

 

 

 

H.M.