Humanitarni bajramski koncert ” Bajram u Lisinskom”

Islamski centar rijeka mala

Bajramski-koncert-u-Lisinskom-2014-600x839

Koncert će se pod pokroviteljstvom Grada Zagreba i gradonačelnika Milana Bandića održati u nedjelju, 5. listopada 2014. u Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog s početkom u 19,30 sati. Na koncertu će sudjelovati Zagrebačka filharmonija pod ravnanjem sarajevskog dirigenta Emira Nuhanovića, u pratnji zagrebačkih opernih solistica Ivane Kladarin Lazar i Vedrane Šimić, zbora “Arabeske”, kurra hafiza Aziza ef. Alilija i gostiju iz Novog Pazara, Sarajeva, Rijeke i Mostara.

Cijena ulaznica, koje se mogu kupiti na blagajni KC Vatroslava Lisinskog, iznosi 40 kn za učenike i studente, te 80 i 100 kn za odrasle, ovisno o mjestu sjedenja. Karte će također biti moguće kupiti i u Islamskom centru Zagreb, u petak 03. listopada 2014. prije i poslije džuma namaza, kao i u subotu 04. listopada 2014. nakon Bajram namaza.

Koncert je humanitarnog karaktera i cjelokupni prihod će biti uplaćen za potrebe Kliničke bolnice Sv. Duh u Zagrebu. Pozivamo džematlije da se odazovu u što većem broju i tako uveličaju ovaj istinski praznik umjetnosti i pokažu humanost u prigodi velikog mubarek dana.

M.H.