Izabran novi saziv Vijeća žena MIZ Rijeka

Islamski centar rijeka mala

img_7543

U nedjelju, 15. siječnja 2015.g. u prostorijama Islamskog centra Rijeka održani su izbori novi saziv Vijeća žena MIZ Rijeka. Izborima se odazvalo 57 (pedesetsedam) od ukupno evidentriranih 161 (stošezdeset i jednu) članica Vijeća žena.

Glasovanje je proteklu u najboljem redu, uz članove komisije koji su pratili regularnost izbora. Članovi izborne komisije bili su: Avdić Berka, Okanović Nisveta i dopredsjednik IOM Rijeka, h. Muahmed Šabanović. Ukupno je bilo 150 glasačkih listića od čega je iskorišteno 57 i svi su važeći.

Za izbor novog saziva odbora Vijeća žena MIZ Rijeka bilo je 12 kandidatkinja a nakon glasovanja dobiveni su sljedeći rezultati:

1. Delimehić Nafa – 37 (predsjednica Vijeća žena MIZ Rijeka)

2. Adžajlić Ernedina – 30 (članica VŽ MIZ Rijeka)

3. Brković Semira – 27 (članica VŽ MIZ Rijeka)

4. Čočić Hanka – 26 (članica VŽ MIZ Rijeka)

5. Zulić Zlata – 25 (članica VŽ MIZ Rijeka)

___________________________________________

6. Pitarević Sabina – 24

7. Kudić Fahira – 22

8. h. Hodžić Hamida – 19

9. Salkanović Nermina – 14

10. Jašarević Fatima – 14

11. h. Lišić Mubera – 12

12. Korajkić Belkisa – 11

U sastav novog saziva odbora Vijeća žena pored 5 (pet članica) ulaze i tri muallime MIZ Rijeka: Besima Đikić, Meliha Hasanović i Almedina Mujkanović.

Čestitamo članicama Vijeća žena MIZ Rijeka na uspješno provedenim izborima a novoizbaranom rukovodstvu Vijeća žena želimo puno uspjeha u daljnjem radu na dobrobit Islamske zajednice u Rijeci kao što su to i do sada uspješno radile.

H.M.