MUFTIJA POSJETIO GRADONAČELNIKA KRKA

MUFTIJA POSJETIO GRADONAČELNIKA GRADA KRKA

Delegacija Mešihata Islamske zajednice u Hrvatskoj posjetila je Grad Krk i gradonačelnika gospodina Darija Vasilića. Mešihat Islamske zajednice u Hrvatskoj predstavljali su uvaženi muftija i predsjednik Mešihata dr. Aziz ef. Hasanović, tajnik Mešihata mr.sc. Nermin Botonjić, ravnatelj Centra za certificiranje halal kvalitete dr.sc. Aldin Dugonjić, predstavnici Medžlisa Rijeka Samir Ilijazi, predsjednik Medžlisa i glavni imam Hidajet Hasanović.

U izuzetno srdačnoj atmosferi u gradskoj upravi Grada Krka, razgovarali smo s gradonačelnikom o zajedničkoj suradnji te poboljšanju kvalitete života i uvjeta muslimana na Krku. Gradonačelnik Grada Krka gospodin Darijo Vasilić nije krio iskrenu namjeru da bude sudionik u ostvarivanju zajedničkih težnji za dobrobit svojih sugrađana. Vrijedno spomena je da je gradonačelnik Grada Krka već sedmi put za redom u svojstvu gradonačelnika što mu daje potvrdu da uživa povjerenje građana.

Ovim putem mu se zahvaljujemo na gostoprimstvu i srdačnoj dobrodošlici. Vjerujemo da ćemo imati zajedničkih projekata za dobrobit svih naših građana.