Održano 8. Mešihatovo natjecanje polaznika u Zagrebu

islamski_centar_mala_1

natjecanje_zagreb_1

U subotu, 26.05.2012.g. u Islamskom centru Zgareb održano je 8. Mešihatovo natjecanje polaznika iz cijele Hrvatske. Na natjecanju su učešće uzeli i polaznici Mežlisa IZ Rijeka nji8h 16. podjeljnih po razredima od 3. do 8. i od 1. do 4. srednje škole. U ranim jutarnjim satima u pratnji svojih muallima i vjeroučitelja te predstavnika MIZ Pula i Umag krenulo se na put ka Zagrebu. U lijepoj i ugodnoj atmosferi bzo se došlo do Zagreba nakon čega je uslijedlio izlučno testiranje svih prijavljenih polaznika. Nakon izlučnog testiranja pristupilo se polufinalom i finalnom usmenom testiranju polaznika koje završeno u 18:30 sati. Nakon održanog testiranjasvim polaznicima su uručena priznanja a polaznicima koji su osvojili neka od 3. mjesta uručena su posebna priznanja sa prigodnim nagradama.
Polaznici Medžlisa IZ Rijeka na Mešihatovom natjecatelju polaznika (po razredima) osvojili su sljedeće rezultate:
natjecanje_zagreb_4
Edi Ajanović i Amir Šakanović, III razred, osvojeno 3. mjesto     
natjecanje_zagreb_2
Hatmona Gemali i Semil Hadži, IV razred, osvojeno 5. mjesto
natjecanje_zagreb_3

Arna Lišić, V razred i Aga Emir, V razred, osvojeno 7. mjesto

natjecanje_zagreb_5
Hena Muminović i Delila Ismaili, VI razred, osvojeno  3. mjesto
natjecanje_zagreb_6
Amela Mašinović i Adnan Jusić, VII razred, osvojeno 2. mjesto
natjecanje_zagreb_7
Amela Jahić i Irma Topić, VIII razred, osvojeno 7. mjesto
natjecanje_zagreb_8
Admir Mehanović i Emina Hadžiisaku, II razred, osvojeno 7. mjesto
natjecanje_zagreb_9
Dženana Botonjić i Emira Hadžajlić, IV razred, osvojeno 5. mjesto
img_2542.jpg

U ukupnom poretku na razini Mešihata IZ u Hrvatskoj na 8. vjeronaučnom natjecanju polaznika Medžlis IZ Rijeka prema Izviješću Mešihata za školsku 2012.g. zauzima 4. mjesto u ukupnom poretku.

Muallimsko Vijeće Medžlisa IZ Rijeka se zahvaljuje Medžlisu IZ Rijeka i čestita svim polaznicima Mežlisa Rijeka koji su nastupali na državnom natjecanju polaznika u IC Zagreb. Posebne čestitke polaznicima koji su se plasirali u polufinalno i finalno natjecanje te osvojili jedno od 4. Naravno  čestitke, ništa manje vrijedne i onim polaznicima koji se nisu plasirali u polufinalno i finalno natjecanje, ove godine si imali manje sreće vjerujemo da će iduće godine imati više.

Hajrudin Mujkanović