Održano Prvo županijsko natjecanje iz Islamskog vjeronauka

Islamski centar rijeka mala

nat5

Zajednička fotografija sa natjecateljima

U srijedu, 18.02.2015.g. u vjeronaučnim prostorijama Islamskog centra u prisustvu predstavnika PGŽ-e, u ime pročelnice Ureda za odgoj i obrazovanje, gospođe mr. sc. Edite Stilin, nazočio je gospodin Marin Škopac  te koordinatorica za županijska natjecanja za PGŽ-u, gospođa mr. sc. Manon Giron te povjerenstva MIZ Rijeka na čelu sa predsjednikom i dva člana održano je Prvo županijsko natjecanje polaznika iz Islamskog vjeronauka. Prije samog početka natjecanja izvršene su sve tehničke pripreme kako bi natjecanje proteklo u najboljem redu a prisutnim učenicima se obratila koordinatorica za županijska natjecanja gospođa Manon Giron izrazivši svoje zadovoljstvo što nazoči Prvom natjecanju u Islamskom centru vjerujući da će učenici test dobro uraditi i plasirati se na državno natjecanje.

slika_natjecanje

Testiranje polaznika je započelo shodno predviđenom terminu u 13:00 sati a završeno u 14:00 sati. Natjecanju je od ukupno prijavljenih 20. (dvadeset) kandidata pristupilo 18 kandidata koji su se po broju bodova plasirali na školskom natjecanju na županijsko. Dva učenika zbog bolesti nisu pisali predviđeni test. Nakon provedenog natjecanja povjerenstvo na čelu sa predsjednikom je pregledalo i ocjenilo testove sedmog i osmog razreda te na taj način dobili konačne rezultate.

natj_3.jpg

Pripremljene učionice za natjecanje polaznika

natj_4

Obraćanje predstavnika Primorsko-Goranske županije, gospođe mr. sc. Manon Giron

Donosimo vam u cjelosti popis svih natjecatelja koji su se natjecali na nžupanijskom natjecanju:

SEDMI RAZRED:

1. Antonio Gashi

2. Begić Erik

3. Djellza Hoxha

4. Gemali Hatmona

5. Ese Vezira

6. Marigona Gashi

7. Bajraj Natali

8. Kokora Senida

9.Bajrami Iman

10. Šuke Edisa

11. Husić Sendi

Iz sedmog razreda na državno natjecanje plasiralo se prvih pet kandidata.

OSMI RAZRED:

1. Malkoč Nadia

2. Ramić Amra

3. Ese Adisa

4. Aličajić Belma

5. Tokalić Sara

6. Lišić Arna

7. Mulići Bljeona

Iz osmog razreda na državno natjecanje plasiralo se prvih pet kandidata.

Muallimsko Vijeće MIZ Rijeka čestita svim učesnicima županijskog natjecanja a posebno onima koji su osvojili bodovni prag za državno natjecanje.

H.M.