POZIV ZA SUDJELOVANJE U OMLADINSKOJ ŠKOLI LIDERSTVA I DIJALOGA

Centar za kulturu dijaloga – CKD otvorio je prijave za sudjelovanje u Omladinskoj školi liderstva i dijaloga 2020.

 

 

Omladinska škola liderstva i dijaloga 2020. program je koji provodi Centar za kulturu dijaloga u suradnji s Islamskoj zajednicom u Hrvatskoj i to Medžlisom Islamske zajednice Zagreb i Medžlisom Islamske zajednice Rijeka, uz podršku Ureda za tursku dijasporu i srodne narode Vlade Republike Turske (YTB).

 

Omladinska škola je edukativni program namijenjen mladima kojim jačaju svoje liderske kompetencije, saznaju više o svijetu i društvu, dosežu viši intelektualni i kulturni razvoj, jačaju kulturu dijaloga, te postaju predvodnicima/ama sveukupnog društvenog boljitka.

 

Mladi će se družiti i učiti kroz program koji čine predavanja, radionice, okrugli stolovi, konferencije, dijaloške sesije, debate, posjete kulturnim institucijama i studijska posjeta Turskoj. Aktivnosti se održavaju svake subote u prostorijama IKC Zagreb i IKC Rijeka. Škola traje tri mjeseca, od ožujka do svibnja 2020. godine.

 

Centar za kulturu dijaloga – CKD kreirao je promotivni video koji informira mlade o aktivnostima i poziva ih da se prijave sudjelovati u Omladinskoj školi. Video možete pogledati ovdje: https://m.youtube.com/watch?v=gJxHDNXSKlQ

 

Mladi se mogu prijaviti za sudjelovanje na linku: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdj7B6uNBmGSYp7MBVIqLNA94EzVY81ZIxntwMiDJ0C-EGczQ/alreadyresponded?fbclid=IwAR3p1WnyCmJj97QpoJhsIIlmQH-njIvPecbOCIUlQKYovbR9rbSKNfJB1LY

 

Za sva dodatna pitanja pišite na center@ccd.hr.

Nejra Kadić Meškić