Predstavnici Centra za halal certificiranje halal kvalitete i glavni imam kod direktorice TZ Opatije

Islamski centar rijeka mala

IMG_712416.4.2015. (Opatija) U prostorijama Turističke zajednice grada Opatije održan je sastanak s direktoricom, Suzi Rožić. Sastanku su uz rukovoditelja Centra, Aldina Dugonjića prisustvovali i voditelj odjela za certificiranje i turizam, Muhamed Mandžić te glavni imam MIZ Rijeka, Hajrudin ef. Mujkanović. Tema sastanka bila je o mogućnostima i potencijalima razvoja halal turizma na području grada Opatije .

 

„S obzirom da je sve veći interes različitih turističkih objekata za uvođenjem halal kvalitete među kojima su i mnogi iz grada Opatije smatramo da je potrebno uspostaviti dobru suradnju te nastaviti realizaciju započetih projekata“ ,  rekao je rukovoditelj u svom obraćanju direktorici Turističke zajednice grada Opatije pri tom se zahvalivši na susretljivosti i prijemu.

Direktorica se zahvalila na posjeti i predloženim inicijativama te izrazila spremnost grada Opatije za udruživanjem i kreiranjem bogatije turističke ponude , a sve u svrhu privlačenja što većeg broja turista i posjetitelja kako u grad Opatiju tako i u cijelu primorsko-goransku županiju. Istaknula je da je Tursitička zajednica grada Opatije otvorena za suradnju te će se aktivno uključiti u realizaciju projekata i aktivnosti Centra za certificiranje halal kvalitete.

H.M.