Predstavnici MIZ na svečanosti Dana Općine Vojnić

vojnićDana 21. travnja u Vojniću je svečano obilježen Dan općine. Svečanoj sjednici koja je održana u Domu kulture, nazočili su saborski zastupnici: gđa. Milanka Opačić, gđa. Biserka Vranić, g. Nenad Stazić i g. Šemso Tanković. Ispred Karlovačke županije nazočio je župan Karlovačke županije, g. Ivan Vučić i dožupan g. Milenko Rebić. Prisustvovali su i brojni načelnici općina Karlovačke županije te gosti iz Bosne i Hercegovine između kojih su bili načelnik općine Cazin, zamjenik načelnika općine Velika Kladuša, i brojni drugi gosti i sugrađani.

vonić_cazin_1Svečanost Dana općine Vojnić proslavljena je u ugodnom ozračju koju su još upotpunila i djeca Dječjeg vrtića Vojnić svojom pjesmom i izvedbom. Na svečanj sjednici dodijeljena su priznanja, zahvale i nagrade najzaslužnijima. Govore su u povodu Dana općine Vojnić održali: načenik općine Vojnić g. Branko Eremić, načelnik općine Cazin g. Nermin Ogrešević, saborske zastupnice gđa. Biserka Vranić i Milanka Opačić, saborski zastupnik g. Šemso Tanković te župan Karlovačke županije g. Ivan Vučić.

vonić_1U svojim govorima uputili su čestitke građanima Općine i pohvale do sada učinjenim te su zaželjeli Općini uspješan daljnji napredak i razvoj. Program je nastavljen i u poslijepodnevnim satima kada je u Domu kulture održan kulturno-umjetnički program. Svečanosti Dana općine Vojnić ispred Medžlisa Isalmske zajednice Rijeka kao gosti, nazočili su glavni imam, Hajrudin ef. Mujkanović i dopredsjednik Medžlisa Islamske zajednice Rijeka, Adem ef. Smajić.

vojnić_3Nakon svečanog dijela obilježavanja Dana općine Vojnić sa sabosrkim zastupnikom Dr. Šemsom Tanković i načlenikom općine Cazin, Nerminom Ogrešević upriličena je zajednička kahva te dogovorena posjeta Oćini Cazin kao i posjeta načelnika Općine sa svojim suradnicima gradilišta IC Rijeka. Nakon posjete Općini Vojnić, predstvanici Medžlisa IZ Rijeka posjetili su i džemat Maljevac a domaćin je bio imam džemata, Admir ef. Muhić sa članom džematskog odbora Maljevac.

Hajrudin Mujkanović