REGIONALNO DRUŽENJE MLADIH U RIJECI

Ured za da’vu i mladež koji djeluje pri Mešihatu Islamske zajednice u Hrvatskoj i Medžlis Islamske zajednice Rijeka organizirali su Regionalno druženje mladih s područja medžlisa koji djeluju u Istri i  mladi iz Medžlisa Zagreb. Ured za da’vu i mladež predvodi Mirza ef. Mešić, koji je ujedno bio i gost predavač na druženju. Druženju mladih se odazvalo oko 150 mladih iz Pule, Labina, Umaga, Poreča, Zagreba i Rijeke kao domaćina. Poslije akšam-namaza uslijedilo je predavanje Mirze ef. Mešića u dvorani Islamskog centra. Nakon jacije-namaza mladi iz Rijeke su organizirali kviz za sve prisutne a kasnije i zabavni dio programa.

Ovim putem se želimo zahvaliti svim medžlisima na učešću kao i glavnim imamima iz Pule Esadu ef. Jukanu i Umaga Elvedinu ef. Posavljaku koji su svojim prisustvom uveličali susret mladih.

Vjerujem da su mladi proveli vrijeme u Islamskom centru Rijeka uz ugodno druženje i korisne savjete koje nam je svima preporučio Mirza ef. Mešić u svom kratkom ali jezgrovitom obraćanju.

Nadamo se da će ovakvih susreta biti više i češće.